top of page
Think Like a Pony

Wighton Architects were commissioned by Think Like a Ponly (CiC) to undertake a full review for a new equestrian centre in North Leeds. Following a successful planning approval for the new centre, which is located in Green Belt Land, a full tender package was developed and delivered by Wighton Architects.

Set in rolling countryside the proposals looked to create a new administration building inculding offices and education rooms with ancillary accommodation.

Clad in timber with a profiled metal roof the new administration building along with the new indoor barn, associated field shelters and outdoor menage provide modern facilities for local children to use as part of their personal development within the framework of the Think Like a Pony CiC

bottom of page